09 januari 2019

Offitel 2.0 – verhuisd en nieuwe zelfsturende teams

Offitel 2.0 – verhuisd en nieuwe zelfsturende teams

Eind november verhuisde Offitel naar één gebouw voor een harmonieuzere samenwerking binnen het team. De opgesplitste teams hebben plaats geruimd voor zelfsturende teams waarin communicatie en zelfontplooiing centraal staan. Offitel neemt je mee op rondleiding doorheen het gebouw en de nieuwe teams.

Zelfontplooiing gaat voor

Voorheen opereerden we vanuit twee gebouwen, het team in het ene gebouw behandelde vooral de outbound projecten terwijl het team in het andere gebouw vooral de inbound projecten voor de boeg nam. Vandaag de dag neemt Connect4U de outbound projecten over van Offitel waardoor wij ons meer kunnen focussen op de inbound projecten.

Het kantoor is verdeeld in verschillende eilanden, deze eilanden representeren de verschillende teams. Binnen elk team worden werknemers geplaatst op basis van hun persoonlijkheid. Zo zijn de werknemers binnen het medische team empathisch om op die manier patiënten verder te helpen. Teams die met verschillende bedrijven te maken hebben moeten op een rustige en efficiënte manier tot een oplossing komen, hier komt het empathische minder van pas en ligt de focus meer op het snel vinden van een oplossing.

Het is dus belangrijk dat onze werknemers in het juiste team terecht komen en zich comfortabel voelen in de communicatie met klanten.

Offitel kantoor Genk

Teamwerk is een must

Binnen het oude systeem waren er geen zelfsturende teams en behandelde elke werknemer alle klanten. Vandaag vangt elk team haar expertisegebied op. De werknemers zijn snel de vruchten beginnen plukken van het nieuwe systeem. Elke persoon behandelt nu de klanten waar zij het meeste feeling mee hebben wat positief is voor de sfeer op de werkvloer.

Om het gebouw optimaal te benutten, is de benedenverdieping per team verdeeld: Dynamics, Focus en Medical. Dit zijn de drie teams binnen Offitel. Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan is er op de eerste verdieping een ontspanningsruimte voorzien waar onze werknemers kunnen genieten van een koffie en een babbel.

Zowel het management als de werknemers zijn heel tevreden van het nieuwe gebouw. Het Offitel-team is klaar om van 2019 een geweldig jaar te maken!

Offitel Kantoor Genk 

Interesse in de virtuele receptie van Offitel?

Heeft u vragen over de virtuele receptie van Offitel of wil u hier graag meer over weten? Twijfel niet en neem contact met ons op. U kan ons bereiken door het contactformulier in te vullen, ons een e-mail te sturen of door gewoon te bellen. Alle nodige contactinformatie vindt u hier terug.