Virtuele receptie

Gestroomlijnde communicatie? Dat kan! 

De Offitel virtuele receptie

Steeds meer bedrijven beslissen om hun (telefonische) receptie uit te besteden aan een externe leverancier. Dit is dé ideale oplossing, gezien deze externe partij altijd aanwezig is (in vergelijking met een receptioniste die regelmatig afwezig is wegens ziekte, verlof, enzovoort). 

De allerhande taken van een receptioniste (ontvangen en doorschakelen van gesprekken, openen van de deur, ontvangen van klanten, aannemen van boodschappen, enzovoort) kan immers perfect uitbesteed worden aan Offitel! 

Een online receptie

Dankzij onze online tool "virtuele receptie" beschikt Offitel over "real-time"-informatie over wie wanneer en waar aanwezig is, welk bezoek voor wie verwacht wordt, enzovoort. 

Met deze online toepassing wordt het volledige proces van interne en externe communicatie gestroomlijnd. Boodschappen komen automatisch terecht bij de juiste bestemmeling, die deze kan raadplegen via het web, mail en een handige gratis mobiele app. 

De Offitel virtuele receptie zorgt voor een gestructureerde flow van alle niet-schriftelijke communicatiestromen binnen een onderneming. Dit is in vele ondernemingen helaas maar al te vaak een ontbrekende schakel. 

De Offitel virtuele receptie lost dit probleem voor u op in een handomdraai. 

 

 

DAT MOET IK HEBBEN

UW VOORDELEN

  • U kan ongestoord verder werken.

  • Structureer uw communicatie, zowel intern als extern.

  • 7 op 7, 24 uur per dag, we zijn er altijd.

BEKIJK ALLE

Groene stroom passeert via Offitel

Groene stroom passeert via Offitel

Lampiris is een leverancier van groene stroom en aardgas, die vooralsnog niet zo bekend is in Vlaanderen. Gezien de sterk toenemende vraag naar milieuvriendelijke energie, zal daar echter snel verandering in komen. Als telefoniepartner heeft Lampiris gekozen voor Offitel, die weldra zo'n 1000 oproepen per week zullen moeten verwerken.

In de kantoren van Offitel hangt er wel vaker positieve energie in de lucht. Zeker als de telefoon rinkelt om nieuwe klanten aan te sluiten bij Lampiris, ‘the new kid on the block' voor de voorziening van groene stroom en aardgas. Wim Van Hoof, verantwoordelijk voor de klantendienst, legt uit wat Offitel voor hen moet doen: "We hebben 2 groene nummers, waarvan eentje dient om nieuwe klanten te verwelkomen. Offitel registreert de gegevens en wij zorgen voor de afhandeling. Het tweede nummer is een klassieke klantendienst, waarbij mensen terecht kunnen voor vragen of het doorgeven van hun verbruik. De call agents van Offitel hebben hier een intensieve opleiding voor gehad, aangezien zij in eerste lijn de opvang van onze klanten zullen doen. Zij beschikken over een online toepassing, waarin alle procedures, scenario's en FAQ's staan uitgelegd. Elke dag krijgen wij vervolgens een rapport van Offitel met alle mogelijke opmerkingen en vragen. Ons eigen callcenter fungeert als opvang van de tweede lijn."

Deze opdracht begon in april, en Lampiris kijkt heel tevreden terug op de vlekkeloze start. "We weten dat de kwaliteit bij andere telesecretariaten soms ver te zoeken is," aldus nog Wim Van Hoof. "We zijn dan ook erg kieskeurig geweest bij de selectie van onze leverancier. Met Captel in Franstalig België, en Offitel aan deze kant van de taalgrens, merken we meteen dat deze keuze ook loont."

Deel deze pagina

06 mei

2019

Virtuele receptie als continue partner

Virtuele Receptie

Je kent het wel: je stapt een bedrijf binnen en wandelt naar de receptie toe. Er staat op dat moment niemand dus wacht je geduldig af. Na vijf minuutjes ongemakkelijk te staan wachten, kijk je even rond. Af en toe komt er iemand voorbij, maar niemand lijkt je te kunnen verder helpen. Tien minuten later komt een gestresseerd uitziende receptioniste naar je toe, verontschuldigt zich en brengt je naar de juiste medewerker toe.

 

LEES MEER