(Medisch) Telesecretariaat en online agenda

Ongestoord verder werken? Dat kan!

Vertrouw uw online afsprakenagenda toe aan vakmensen

Heeft u ook een overvolle agenda en kan u te weinig tijd vrijmaken om telefonische oproepen te beantwoorden? Offitel ontwikkelde een flexibel systeem dat uw werk verlicht!

Al uw oproepen kunnen tijdelijk of permanent doorgeschakeld worden naar onze telefonisten. Zij geven uw klanten een persoonlijk onthaal "met de glimlach" en noteren netjes elke afspraak, boodschap of bestelling. De telefonisten van Offitel zijn professionele vakmensen die zeer secuur werken. U kan aan ons een hele resem taken toevertrouwen: het contact met externe relaties, administratieve opvolging, agendabeheer, eerstelijnsadvies, doorverbinden naar collega's, enzovoort.

De medewerkers van Offitel zijn het uithangbord van uw organisatie en die opdracht nemen we serieus. We staan uw contacten te woord alsof we daadwerkelijk aan uw receptie zitten.

Medisch telescretariaat altijd bereikbaar

Er zijn vele (vrije) beroepen die hun patiënten of klanten verder helpen op afspraak. Dit zorgt ervoor dat ze tijdens de werkuren enorm vaak gestoord worden voor het noteren van nieuwe afspraken. Dit is erg tijdrovend, inefficiënt en bovendien enorm vervelend voor de persoon die op dat moment op consultatie is. Een fulltime secretaresse te werk stellen zou een oplossing kunnen zijn, maar dat is een aanzienlijke kost en wat na de kantooruren en in de weekends? En wat gebeurt er wanneer ze deeltijds wil gaan werken of ziek valt? 

De oplossing? De Offitel afsprakenagenda

Met het agendabeheer van Offitel zijn al deze vragen opgelost in een handomdraai. Offitel werkt al jaren met een zeer gebruiksvriendelijke online agenda, (tand)arts, telesecretariaat en patiënt boeken hun afspraken online!

Honderden artsen, zowel individueel als in groepspraktijken, en andere beroepen werken al tot zeer grote tevredenheid met dit agendasysteem. 

 

DAT MOET IK HEBBEN

UW VOORDELEN

  • U kan ongestoord verder werken, Offitel is er altijd én ... met de glimlach!

  • Dankzij uw online agenda en handige mobiele APP bent u overal up to date.

  • Uw patiënten boeken online in mijn agenda zonder ingewikkelde registratieprocedure en zonder dat ze een login of wachtwoord moeten onthouden, héél laagdrempelig.

BEKIJK ALLE

Ideaal voor onze groepspraktijk

Ideaal voor onze groepspraktijk

Voor onze groepspraktijk is Offitel de juiste partner. Onze afspraken worden centraal bijgehouden. Een hele vooruitgang, want we worden tijdens onze consultaties niet meer opgehouden door de telefoon. Onze patiënten kunnen nu bovendien zelf afspraken boeken in onze online agenda. Al bij al een hele vooruitgang.

Uiteraard is zo’n omschakeling naar een externe partner een leerschool. We moeten zelf nog alerter zijn om alle boodschappen die Offitel noteert verder op te volgen. Na aanvraag kunnen we afgehandelde boodschappen nu ook markeren in het systeem, zodat we geen dubbel werk moeten doen.

 

Dr. Flor

Deel deze pagina

07 nov

2018

Vier tips voor professioneel tele-onthaal

Telesecretariaat

Met de aanwezigheid van bedrijven op sociale media en sterk uitgebouwde websites lijkt het misschien niet zo, maar we bellen nog altijd graag naar een bedrijf.

Telefonisch klantencontact is dus erg belangrijk voor het bedrijf. Het is vaak het eerste persoonlijk contact dat klanten hebben met een bedrijf.
Daarom is het goed om te weten hoe je een binnenkomend telefoontje best aanpakt.
Wij zetten even de vier belangrijkste tips op een rijtje.

LEES MEER