(Medisch) Telesecretariaat en online agenda

Ongestoord verder werken? Dat kan!

Vertrouw uw online afsprakenagenda toe aan vakmensen

Heeft u ook een overvolle agenda en kan u te weinig tijd vrijmaken om telefonische oproepen te beantwoorden? Offitel ontwikkelde een flexibel systeem dat uw werk verlicht!

Al uw oproepen kunnen tijdelijk of permanent doorgeschakeld worden naar onze telefonisten. Zij geven uw klanten een persoonlijk onthaal "met de glimlach" en noteren netjes elke afspraak, boodschap of bestelling. De telefonisten van Offitel zijn professionele vakmensen die zeer secuur werken. U kan aan ons een hele resem taken toevertrouwen: het contact met externe relaties, administratieve opvolging, agendabeheer, eerstelijnsadvies, doorverbinden naar collega's, enzovoort.

De medewerkers van Offitel zijn het uithangbord van uw organisatie en die opdracht nemen we serieus. We staan uw contacten te woord alsof we daadwerkelijk aan uw receptie zitten.

Medisch telescretariaat altijd bereikbaar

Er zijn vele (vrije) beroepen die hun patiënten of klanten verder helpen op afspraak. Dit zorgt ervoor dat ze tijdens de werkuren enorm vaak gestoord worden voor het noteren van nieuwe afspraken. Dit is erg tijdrovend, inefficiënt en bovendien enorm vervelend voor de persoon die op dat moment op consultatie is. Een fulltime secretaresse te werk stellen zou een oplossing kunnen zijn, maar dat is een aanzienlijke kost en wat na de kantooruren en in de weekends? En wat gebeurt er wanneer ze deeltijds wil gaan werken of ziek valt? 

De oplossing? De Offitel afsprakenagenda

Met het agendabeheer van Offitel zijn al deze vragen opgelost in een handomdraai. Offitel werkt al jaren met een zeer gebruiksvriendelijke online agenda, (tand)arts, telesecretariaat en patiënt boeken hun afspraken online!

Honderden artsen, zowel individueel als in groepspraktijken, en andere beroepen werken al tot zeer grote tevredenheid met dit agendasysteem. 

 

DAT MOET IK HEBBEN

UW VOORDELEN

  • U kan ongestoord verder werken, Offitel is er altijd én ... met de glimlach!

  • Dankzij uw online agenda en handige mobiele APP bent u overal up to date.

  • Uw patiënten boeken online in mijn agenda zonder ingewikkelde registratieprocedure en zonder dat ze een login of wachtwoord moeten onthouden, héél laagdrempelig.

BEKIJK ALLE

24u op 24 bereikbaar

24u op 24 bereikbaar

Je bent met een patiënt bezig en intussen rinkelt voortdurend de telefoon. Dat is voor geen van de partijen voordelig. Daarom doe ik sinds half september 2008 beroep op de diensten van Offitel. Ik ben actief op zoek gegaan naar een bedrijf dat kwaliteitsvolle telefonische dienstverlening kan garanderen.

Offitel leidt mijn telefoonverkeer in goede banen. Wie mij persoonlijk wilt spreken, wordt doorverwezen naar mijn telefonisch spreekuur. Andere boodschappen worden netjes genoteerd door Offitel. Ik ben nu 24u op 24 bereikbaar en krijg toch de kans om zelf mijn dag in te delen. Een telesecretariaat is een handige oplossing voor een drukke solopraktijk. Ik hebt meer tijd beschikbaar voor mijn patiënten en dat kan de kwaliteit van de dienstverlening alleen maar ten goede komen.

 

Dr. Tobback

Deel deze pagina

11 dec

2018

Offitel in de kijker bij Manager Magazines

Telesecretariaat

Offitel is een telesecretariaat gevestigd in Genk met 650 klanten in heel België. Manager Magazines kwam langs op ons kantoor om onze werkwijze te ontdekken. In een kort filmpje kregen we de kans om ons verhaal toe te lichten. 

LEES MEER