Blog

Ontdek onze blogposts over verschillende onderwerpen.

Jaar
Categorie

12 jul

2018

Vakantieregeling in de medische sector

Telesecretariaat

Wanneer u als zorgverlener er eens even tussenuit wil, dan is dit niet altijd even gemakkelijk. Patiënten verwachten nu éénmaal dat u steeds bereikbaar bent. Uw telefoon opnemen en afspraken inplannen tijdens uw vakantie, is jammer genoeg geen optie. Doe daarom een beroep op het medisch telesecretariaat van Offitel.

 

 

LEES MEER

25 jun

2018

Voordelen van het medisch telesecretariaat

Telesecretariaat

U bent aan het werken en de telefoon rinkelt. Een patiënt die graag een afspraak bij u wil inplannen. Het is positief dat u uw patiënten zo snel kan verder helpen, enkel is het jammer dat dit ten nadele is van de patiënt die op dat moment bij u op consultatie komt.

 

LEES MEER

21 feb

2017

Tips voor een beter telefonisch onthaal!

Virtuele Receptie

Bekijk hier onze tips om je telefonisch onthaal te optimaliseren.

LEES MEER

06 okt

2016

Vaak gekopieerd, de virtuele receptie van Offitel!

Virtuele Receptie

Steeds meer bedrijven ontdekken (en gebruiken) de virtuele receptie van Offitel!

LEES MEER

07 jun

2014

Vinden & binden van medewerkers

Telesecretariaat

Limburgse KMO’s hebben ondanks extra inspanningen steeds meer moeilijkheden om geschikt personeel voor de vacatures te vinden. Unizo-Limburg wil dit probleem aanpakken met het actieplan ‘vinden en binden van medewerkers.

LEES MEER

18 feb

2014

Offitel wordt structurele partner Unizo

Telesecretariaat

Na een partnership van vele jaren met de KMO-werking van Unizo-Limburg, heeft Offitel onlangs een meer structurele samenwerking met alle geledingen van deze ondernemersorganisatie afgesloten.

LEES MEER

07 feb

2013

Medewerkers coachen wordt kinderspel

Telesecretariaat

In de niet aflatende drang om inventieve oplossingen op de markt te brengen, pakt Offitel uit met een nieuwe dienst: telecoaching! Via de website www.telecoaching.be wordt het heel eenvoudig om een opleiding aan te bieden aan bepaalde medewerkers en hier de nodige opvolging aan te koppelen.


LEES MEER

23 feb

2012

Impulseo III is een feit

Telesecretariaat

Binnenland Minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx (PS) wil dit jaar in totaal 22 miljoen euro uitgeven om het beroep van huisarts weer aantrekkelijk te maken. Zo kunnen dokters tot 3.747 euro krijgen om een telefonisch secretariaat in te schakelen. Dat schrijven Het Belang van Limburg/Gazet van Antwerpen.

LEES MEER