13 juni 2019

Jouw Persoonlijke administratieve assistent(e)

Jouw Persoonlijke administratieve assistent(e)

Wij bij Offitel geloven natuurlijk in het voordeel van een online agenda waarbij het steeds gemakkelijker wordt om als patiënt een afspraak vast te leggen bij jouw dokter.
Maar wat als je niet meteen de mogelijkheid hebt om online je ding te doen of hier gewoonweg niet bekend mee bent? Als dokter heb je ongetwijfeld jouw vaste patiënten die graag dat persoonlijk contact wensen. Wij bieden de oplossing.

Telesecretariaat

Onze medewerkers beantwoorden de telefoon steeds in jouw naam. Dit betekent dat de patiënten nog steeds het gevoel hebben persoonlijk te worden verder geholpen en ook meteen een antwoord mogen verwachten. Afspraken worden door onze medewerkers voor jou vastgelegd, maar ook andere administratieve taken kunnen tot hun takenpakket behoren.

Online agenda

Het telefonisch onderhoud kan natuurlijk ook gecombineerd worden met de online agenda om zo een optimale verzorging te bekomen. Zo geef je jouw patiënten de keuze tussen een snelle oplossing on the go en een persoonlijke afhandeling van hun vraag.

Volledig ontzorgd

Het is onze bedoeling dat je zo weinig mogelijk te maken krijgt met de administratieve taken, die zich ongetwijfeld gedurende de dag opstapelen. Op die manier kan jij je concentreren op het verzorgen van jouw patiënten. 
Dit kan permanent, maar bijvoorbeeld ook wanneer jouw assistente even uitvalt door ziekte. Wij staan klaar om jou te ontzorgen.

Interesse? Kijk gerust hier voor meer info. Wij helpen je graag verder!

BEKIJK ALLE

Ideaal voor onze groepspraktijk

Ideaal voor onze groepspraktijk

Voor onze groepspraktijk is Offitel de juiste partner. Onze afspraken worden centraal bijgehouden. Een hele vooruitgang, want we worden tijdens onze consultaties niet meer opgehouden door de telefoon. Onze patiënten kunnen nu bovendien zelf afspraken boeken in onze online agenda. Al bij al een hele vooruitgang.

Uiteraard is zo’n omschakeling naar een externe partner een leerschool. We moeten zelf nog alerter zijn om alle boodschappen die Offitel noteert verder op te volgen. Na aanvraag kunnen we afgehandelde boodschappen nu ook markeren in het systeem, zodat we geen dubbel werk moeten doen.

 

Dr. Flor

Deel deze pagina